Wat zijn brievenbus constructies?

Het woord zegt het al een beetje, brievenbusconstructies zijn eigenlijk meerdere postvakken aan elkaar vast gemaakt. Je kunt het zien als Lego blokken die op elkaar en aan elkaar gezet worden. Er wordt een deurtje en een klep in gemonteerd. Daaromheen wordt de wenselijke beplating aangebracht om de brievenbussen weerbestendig te maken.  Je ziet deze dergelijke brievenbus constructies vaak in flatgebouwen maar ook bij bedrijfsverzamelgebouwen, verzorgingshuizen of studentencomplexen.

Op maat gemaakte brievenbussen

Wij van Brievenbus.nl maken deze brievenbusconstructies voor onze klanten op maat omdat iedere situatie anders is. Uiteraard varieert het aantal vakken per pand. Je kunt ook denken aan de verschillende postvak maten voor grote hoeveelheden post of juist weinig poststukken. Of de kleurstelling van de brievenbussen die wenselijk is. Welke kleur past er bij het pand of wordt gebruikt in het logo van het bedrijf dat er gevestigd zit. Dienen er beldrukkers aangebracht te worden in de brievenbus constructie of misschien een uitsparing voor een intercomsysteem? En dan natuurlijk nog de manier van bevestigen!

Montage van brievenbus constructies

Brievenbusconstructies worden op verschillende manieren toegepast.  Je kunt denken aan een vrijstaande brievenbus op palen. De palen worden in het beton gestort of met voetplaat uitgevoerd zodat ze op de grond geschroefd kunnen worden.

De brievenbusconstructie kan ook tegen een muur aangehangen worden. De post wordt er dan aan de voorzijde ingeworpen en ook weer uitgehaald. Dat geld ook bij een verzonken brievenbus constructie. Deze constructie valt in een gat in de muur.

Dan heb je ook nog de zogeheten doorwerpbrievenbusconstructies. De post wordt dan aan de voorzijde ingeworpen en aan de achterzijde uitgehaald. Dit komt voor bij een kozijn brievenbus constructie of een muurdoorwerpconstructie.

Vrijblijvende offerte bij Brievenbus.nl

Om de verschillende opties te bekijken kunt u onze website bezoeken: www.brievenbus.nl Zijn de brievenbussen in uw pand ook aan vervanging toe? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch benaderen op:  0487-570881 of een e-mail sturen naar info@brievenbus.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *