Top 3 kuipstoelen

We kennen ze allemaal wel de kuipstoel. Hij mag niet ontbreken in een hip interieur. Je kan hem dan ook overal kwijt. Naast een tafeltje bij het raam, aan de eettafel en achter het bureau. Een echte Must-have dus. Daarom heb ik besloten een top 3 met beste kuipstoelen te maken voor u! Dit is een top 3, ze zijn dus alle drie gelijk aan elkaar. Ik heb alle sites bij elk voorbeeld aangegeven zodat u weet waar deze stoel precies te verkrijgen is.

Kuipstoel nummer 1

De transparante kuipstoel is erg hip op het moment. Door zijn transparantie is de stoel modern en staat mooi aan een eettafel. De stoel is gemaakt van kunststof dus stel dat u er wat op zou morsen zou dat niet er in trekken zoals bijvoorbeeld kan gebeuren bij hout. Overigens zou ik wel aanraden als u een lange tijd van plan bent in de stoel te gaan zitten een kussentje in de rug te nemen, aangezien kunststof een vrij harde stof is. Op sites zoals Beslist.nl vind u een groot assortiment aan transparante kuipstoelen.

Kuipstoel Nummer 2

De kuipstoel die bedekt is met verschillende soorten stof is ook iets wat echt uw woon gedeelte uniek zal maken. Het is eigenlijk gewoon een normale kuipstoel alleen dan is hij bedekt met verschillende soorten kleurrijke stoffen. Hierdoor kunt u makkelijk kleur in uw huis brengen en verschillende texturen. Deze kuipstoel is te vinden op www.andrsliving.nl

Kuipstoel nummer 3

De laatste is de met riet gevlochten kuipstoel. Ik heb specifiek deze in het rijtje gestopt omdat deze stoel een mooi contrast heeft vind ik zelf. Het contrast is dan ook tussen het moderne model maar de oude uitwerking door het gebruik van riet. Hiermee heb je wel een klassieke stoel die ook nog modern is. Deze stoel is te vinden op www.zooff.nl

Hopelijk heb ik u kunnen helpen en inspireren met mijn selectie kuipstoelen. Ik heb in deze lijst bewust niet de witte kuipstoel geplaatst omdat ik graag andere alternatieven wilde laten zien van deze stoel. Als je namelijk alleen al kuipstoel intypt word je overspoelt met foto’s van witte kuipstoelen. Bedankt voor het lezen en nog heel veel decoreer plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *